videodiensten - Margriet Markerink multmedia producties

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

videodiensten

journalistiek > FOTOGRAFIE & VIDEO
Hieronder een promotiefilm, gemaakt in opdracht van topstyliste Jolinda Wolters van de populaire en prijswinnende Needse kapsalon Jolinda's Hairfashion.   
Onderstaande films -uit een serie van vier films- geeft een sfeerbeeld van een heel bijzondere vakantiewoning in de lage, Franse Pyreneeën. Je kunt de woning als privé vakantiehuis huren en tevens gebruik maken van het zwembad en de heerlijke tuin. Je kunt er ook de uitbaters bij inhuren als butler/gids/wijnkenner/begeleider en kokkin (biologisch). Dit is een aanrader voor mensen die heel het jaar door keihard werken en in hun vakantie het liefst alleen maar willen relaxen en/of begeleide uitstapjes maken. Er zijn speciale voorzieningen voor mensen met lichamelijke beperkingen in de vorm van een compleet aangepaste suite, hellingbanen van en naar het restaurant en het zwembad en een zwembadlift.
Omdat ik een zwak heb voor therapeuten in het complementaire gezondheidscircuit, mag ik hen graag in het zonnetje zetten. Hier een film over neurofeedback. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu