multimediale reportages - Margriet Markerink multmedia producties

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

multimediale reportages

journalistiek > FOTOGRAFIE & VIDEO
Vraag: Wat is een multimedia productie?
Antwoord: een mix van tekst, fotografie en film.

Vraag: Wat kun je ermee?
Antwoord: je actieradius vergroten.
Dit type productie kan een website echt tot leven brengen, doordat hij zowel het oog als het oor prikkelt. Er zijn legio toepassingsmogelijkheden: 

- vastleggen van een gedenkwaardige dag in de particuliere sfeer
- impressie van een evenement of workshop
- promotie van je bedrijf of praktijk
- in te zetten als E-learning materiaal
 
Daarnaast kun je een multimedia productie ook via de verschillende sociale media verspreiden en zo heel veel mensen attent maken op je bestaan, diensten en/of producten. 

  

Stel, je bent een vereniging die het aangespannen rijden met authentieke en/of traditionele rijtuigen voor het voetlicht wilt brengen. Je wilt vertellen  en laten zien hoe leuk, gezellig, waardevol en mooi deze bijzondere tak van de paardensport is en hoe bevoorrecht je bent als eigenaren van landgoederen hun landgoed voor je openstellen. Alsof je terug in de tijd reist, in het tempo van de paarden... Een unieke belevenis.
Je kunt je uitleg tekstueel vormgeven op je website, maar teveel tekst doet bezoekers al snel afhaken.
Door foto's in je tekst te verwerken gaat je boodschap al meer leven.
Voeg je daar ook nog bewegende beelden aan toe, dan geef je de bezoekers het gevoel dat ze er zelf bij zijn en meemaken wat je vertelt...  

Opties
Complete multimedia productie
Bij een complete multimedia productie maak ik alle foto's en films en bepalen we samen of er muziek onder komt, gesproken woord of tekst in beeld.

Sam sam multimedia productie
Bij een sam sam multimedia productie film en fotografeer ik en maak ik daarnaast gebruik van uniek foto- en videomateriaal uit je eigen archief. Deze optie ligt voor de hand wanneer in een presentatie een terugblik op het verleden van een persoon of bedrijf aan de orde is.

Montage archiefmateriaal
Heb je heel veel foto's en video's die je tot een documentaire wilt verwerken, dan kun je de montage en eindmontage daarvan aan mij uitbesteden.

Diapresentaties op film
Mensen die lezingen, colleges of lessen geven, werken vaak met Powerpoint/diapresentaties. Je kunt zo'n presentatie ook door mij laten verwerken tot een videofilm voor streamingdoeleinden.

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu