informatie liedteksten op maat - Margriet Markerink creatieve concepten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

informatie liedteksten op maat

muziek & audio
Vroeg begin
Zoals je hierboven ziet, begon ik al heel vroeg in mijn leven met het schrijven van teksten op rijm. Toen ik het gitaarspelen eenmaal onder de knie had werden die rijmpjes liedjes.
Naast Nederlandstalige liedteksten schrijf ik ook Engelstalige liedteksten (lyrics). In het gele vlak aan de linkerkant van deze pagina een bloemlezing van oude en nieuwe liedteksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Spreken mijn liedteksten je aan en wil je er meer lezen of mij een op jouw lijf toegesneden tekst laten schrijven? Aarzel dan niet en neem contact met me op.
Liedtekst op je lijf
Ben je vocalist en wil je dat ik speciaal voor jou een liedtekst schrijf op een melodie die zelf leuk vindt? Neem dan contact met me op. Ik kan ook nummers uit het Engels, Frans en Duits 'vertalen', in die zin dat ik ze natuurlijk niet letterlijk vertaal, omdat het dan nergens naar klinkt. Ik maak er een 'verse' Nederlandstalige versie van.
Specialiteit
Een van mijn specialiteiten is het schrijven van zogenaamde Personal Touch liedteksten. (een zelf verzonnen term)

Hiernaast een foto van een Personal Touch optreden. Gekleed in de 'verbouwde' vlag van  een bedrijf zing ik een lied dat over het betreffende bedrijf gaat. Dit pure maatwerkoptreden was en is een bijzonder effectief communicatiemiddel.
 
Inmiddels ben ik zelf met deze unieke optredens gestopt, maar ben jij een jonge vocalist die deze formule wel ziet zitten en verzorg je optredens voor bedrijven? Neem de proef op de som en laat mij een Personal Touch tekst op maat schrijven. Je zult er gegarandeerd mee scoren!  
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu