fotoreportages mens dier - Margriet Markerink multmedia producties

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

fotoreportages mens dier

journalistiek > FOTOGRAFIE & VIDEO
Mens dier relaties
Er is niets zo hartverwarmend als de relatie ouder kind, ervan uitgaande dat alles is zoals het hoort te zijn. Op de tweede plaats -met stip- staat de relatie mens dier. Onderzoek heeft onlangs aangetoond wat we allemaal allang weten: de relatie mens dier kan, mits op basis van vrijwillig-heid, verrijkend, voedend en zelfs helend zijn. Dat is ook de reden waarom ik dit type relaties zo graag en zo vaak mogelijk vastleg op foto en film. 
Er gaapt een enorme kloof tussen het leven van productiedieren en dat van gezelschapsdieren, net zoals er nog steeds een enorme kloof gaapt tussen het leven van arme en rijke mensen. 
Onwetendheid is de hoofdoorzaak. Niet inhaligheid, niet winstbejag, want die zijn gebaseerd op de aanname dat we in een wereld leven van tekorten, terwijl we feitelijk leven in een wereld van overvloed. 
Onwetendheid kunnen en moeten we samen de wereld uit helpen, voordat onze aarde onherstelbaar beschadigd is door onze onnadenkende activiteiten. Foto's, artikelen en films zijn mijn bescheiden bijdrage daaraan. Wat is de jouwe?
In het gele gedeelte aan de linkerkant vind je een staalkaart van mijn fotografie.
Afdrukken van stockfoto's en speciale producten met foto's erop kun je bestellen via de pagina tarieven fotografie.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu