winkelpagina - Margriet Markerink creatieve diensten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

winkelpagina

tarieven
Op deze pagina kun je Paardenwaarden producten bestellen, een safari boeken of een gastcollege aanvragen. Heb je alles al wat je hartje begeert en wil je moderator Margriet steunen met een donatie? Spontane donaties, hoe bescheiden ook, zijn super welkom.

Je kunt je donatie overmaken op: IBAN: NL02 RABO 0126568723 t.n.v. Margriet Markerink Paardenwaarden, o.v.v. donatie Paardenwaarden.

Je kunt contact met ons opnemen via
a) het contactformulier
b) rechtstreeks via: ons e-mail adres paardenwaarden apenstaartje g mail punt com. (We schrijven het zo om email-robots te weren.) of per telefoon: 0544-462652.
SAFARI 'PAARDEN ERVAREN' KONIKS
Prijs: € 35,- * p.p. (minimaal 4 personen) Solo SAFARI?
Prijs op aanvraag.
Margriet Markerink neemt groepen belangstellenden cq studenten mee naar een nieuw natuurgebied om de dynamiek in een sociaal complete kudde Koniks te observeren en zo de ware aard van paarden met eigen ogen te zien. Voorafgaand aan of na de safari kun je het boek 'Koniks, wilde paarden in Nederland' kopen voor de gereduceerde prijs van € 15,- Hiermee steun je het werk van Paardenwaarden.
Aanvragen via het contactformulier.
SAFARI FELL PONY'S
Prijs: € 7,50 * p.p.
Margriet neemt een groep belangstellenden mee om een groep vrijlevende Fell pony's te observeren. (Merries en veulens) Voorafgaand aan of na de safari kun je het boek 'Koniks, wilde paarden in Nederland' kopen voor de gereduceerde prijs van € 15,- Hiermee steun je het werk van Paardenwaarden.
Aanvragen via het contactformulier.
EDUTRIP PAARDEN IN DE OPFOK
Prijs: vrije bijdrage, na de educatieve trip.
Samen kijken naar paarden in de opfok. Wat kunnen we hier van leren? Voorafgaand aan of na de edutrip kun je het boek 'Koniks, wilde paarden in Nederland' kopen voor de gereduceerde prijs van € 15,- * Hiermee steun je het werk van Paardenwaarden.
Aanvragen via
NOOT: via de Paardenwaarden Facebookpagina zal Margriet aangeven op welke tijdstippen deze edutrip doorgang kan vinden. Opfokkuddes zijn altijd maar tijdelijk...
Boek 'Koniks'wilde paarden in Nederland'.

€ 24,95 * (inclusief portokosten)
Aanvragen via het contactformulier.
GASTCOLLEGE PURE PAARDEN ERVAREN
Bij uitstek geschikt voor studenten van hippische opleidingen. 
€ 150,- * per uur.
Reiskostenvergoeding: € 0,20 *  per kilometer.
Aanvragen via contactformulier  
WELKOM IN HET KONIKRIJK   (dagprogramma)
Gastcollege over kuddegedrag & safari 'paarden ervaren' koniks. 
€ 50,-* per persoon
Reiskostenvergoeding: € 0,20 * per kilometer.
Aanvragen via contactformulier  
PAARDENFOTO'S KOPEN?
Surf dan naar de fotowebsite OYPO. Hier staan alle foto's die je op deze website ziet, op de foto's van anderen na. Ook met het kopen van foto's ondersteun je onze werkzaamheden.
SIMULTAAN CRANIO SACRAAL BEHANDELING PAARD & MENNER.
€ 2,50,- * 
DE BIOMECHANICA VAN HOUDING, BEWEGING, BALANS & ZIT.
€ 3,50 *
NATURAL HOOFBALANCE
€ 3,50 *
VERKRIJGBAAR ALS LONG-READS
Bovenstaande artikelen zijn inmiddels verkrijgbaar als 'long-reads', lange artikelen in PDF-vorm die je op je i-pad of laptop kunt zetten en als lees- dan wel studiemateriaal meenemen op vakantie. Je kunt ze dan off-line lezen waar en wanneer je maar wilt.  
Bestel ze via het contactformulier.

* = Alle prijzen zijn exclusief BTW

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu